PuurBuik

Samen op weg naar een rustigere buik bij PDS

“Je voelt dat je buik wringt.
Je broek die niet meer lekker zit.

In de avond een
opgeblazen, pijnlijke buik.”

Even een voorbeeld. Een volle, lange dag. Werk, kinderen, huishouden vragen aandacht. Je komt thuis uit je werk, zet gauw de pannen op het vuur om een warme maaltijd te maken. Geklets aan tafel. Voordat je het weet is je bord leeg en heb je niet eens echt door gehad dat je aan het eten was. 

Je voelt dat je buik wringt. Je broek die niet meer lekker zit. In de avond een opgeblazen, pijnlijke buik. Je voelt dat je naar het toilet moet, maar als je eenmaal daar zit, komt er niets uit. Aan de buitenkant ziet niemand wat jij van binnen voelt. Jouw prikkelbare darmklachten kunnen je flink in de weg zitten. Je vraagt jezelf af wat heb ik nou eigenlijk voor bijzonders gedaan vandaag. Je energieniveau daalt en wanneer je kind(eren) op bed liggen, wil je het liefst ook onder de wol duiken.

Samen kijken naar jouw triggers bij een prikkelbare darm en passende oplossingen

Minder pijn en ongemak van jouw buikklachten en een stoelgang waar je meer grip op hebt. Willen weten wat de triggers zijn voor jouw buikklachten dat is wat je wenst. Met deze kennis en ervaring ga je met veel meer vertrouwen de dag in. Ik kijk hierin graag met je mee.  

Een goede buikgezondheid zegt meer dan dat je wellicht zou denken. Er wordt niet voor niets gezegd: je bent wat je verteerd. Vanuit de ayurveda en Chinese geneeskunde gaan ze daar zelfs nog een stapje verder in. Hoe voeding, emoties en organen op elkaar reageren is indrukwekkend.

Ervaar de pure kracht van voeding

in de breedste zin van het woord 

Voeding bij PDS is maatwerk! 

Hoe kun je er nu voor zorgen dat voeding weer vóór jouw buikgezondheid gaat werken?
Samen gaan we op pad.
 

Onder andere komt aan bod:

  • NHet in kaart brengen van waar je nu staat (binnen jouw gezondheid) en waar je naar toe wilt.
  • NOnderzoeken van wat is voor jou belangrijk, wat is van waarde?
  • NWat heb je nodig en hoe kan dit voor je gaan werken op weg naar minder buikklachten en een meer ontspannen buik?
  • NWat zijn jouw triggers bij een prikkelbare darm?
  • NHoe je meer in contact kunt komen met de seintjes die jouw unieke lichaam geeft.

Je krijgt van mij:

N

3 consulten waarin jij kunt kiezen op welke plek: in mijn praktijkruimte met de keuze uit op of naast de yogamat. Buiten in de natuur, eventueel online of een mix hiervan. Dat is het fijne aan dit traject; we plannen en bepalen samen 😊.

Vaak krijgen we al zoveel prikkels binnen. De natuur buiten geeft rust en laat je meer naar binnen keren, naar jouw ware natuur. Tijdens het wandelconsult wandel ik letterlijk een stukje met je mee en laat de natuur jouw spiegel zijn.

N

Een eet- en klachtendagboek welke je gedurende het traject met je meeneemt en invult. Niet om te bepalen wat goed of fout is, maar juist om te zien welke waardevolle inzichten er in jouw voeding en leefstijl zijn.

N

De 3 consulten vinden plaats binnen 6 weken. Na deze weken evalueren we waar je staat en hoe ons vervolg er uit gaat zien.

N

Jouw investering voor meer buikgezondheid is € 237,-

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraar. Wel kun je de factuur indienen en afhankelijk van de zorgverzekeraar een gedeelte van het consult terugkrijgen.

N

Ik sluit graag aan bij waar je nu staat en laat je zien, ervaren welke mogelijkheden er voor jou zijn. Van jou verwacht ik een actieve houding. Open en eerlijk naar elkaar zijn. En geef aan wanneer je vastloopt zodat ik je ook dan (juist) kan ondersteunen.

Voel je welkom om samen stapjes verder te zetten naar meer inzicht bij jouw prikkelbare darmklachten en een blijere jij!

Mijn praktijk is gevestigd in Paramedisch centrum Touchfit te Vlaardingen. 

Adres:
Hendrik Casimirstraat 151
 
3136 BD Vlaardingen 

Nabij bushalte en gratis parkeren. 

De wandelconsulten zullen plaatsvinden in natuur- en recreatiegebied Broekpolder te Vlaardingen. Indien gewenst is, in overleg, een ander wandelgebied mogelijk.

Meer dan alleen voeding 

Als holistisch diëtist laat ik je breder kijken en voelen wat je nodig hebt voor een rustigere buik. Niet alleen voeding wat we eten en drinken, maar ook bijvoorbeeld stress en overprikkeling heeft effect op jouw prikkelbare darmklachten.  

Door aanvullend te ervaren wat yin yoga met je doet en/of in een wandelcoachsessie de kracht van de natuur in te zetten, zullen er nieuwe bewegingen in jouw lijf ontstaan. Mijn rust en (eigen)wijsheid zullen je ondersteunen. Ervaar ook de kracht van vertragen. Vanuit rust voelen wat je nodig hebt en dit omzetten in kleine en haalbare stappen naar meer ontspanning in jouw buik(klachten). 

 Na dit traject heb je een begin gemaakt met het voelen om meer in contact met jouw unieke lichaam, jouw buikgezondheid te zijn. Je hebt de kracht van vertragen ervaren en de eerste stappen naar meer ontspanning in jouw voeding gezet. Je hebt meer inzicht in jouw (voedings)triggers. Gaandeweg zul je steeds meer ervaren welke voeding VOOR jou werkt. 


Jouw investering nu in jouw buikgezondheid zal je lichaam je voor altijd dankbaar zijn. Ik gun het jou, gun jij het jezelf ook? 

Meer informatie of aanmelden?

(info)aanvraag |PuurBuik

9 + 12 =