Ervaringen

Lees hier de ervaringen van een aantal klanten

“De yogales van Marjolein is elke keer weer een moment voor jezelf om je op te verheugen. Marjolein legt de oefeningen goed uit en past deze zo nodig aan voor wie dit nodig is. 

Niets moet, alles mag binnen je eigen grenzen. 

De sfeer is goed, warm en zeker ook professioneel. 

De ervaringen, oefeningen en adviezen kan je ook goed gebruiken op andere momenten. Heel waardevol!”

Lies – oktober 2023

“Toen ik net was getransplanteerd dacht ik dat ik weer helemaal de oude zou zijn, dat ik weer net zo fit zou zijn als voordat ik ziek werd. Niets was minder waar.

Bij de fysio heb ik keihard getraind en mijn conditie werd snel weer beter, maar ik bleef erg stijf en op een gegeven moment dacht ik; ik moet hier iets aan doen en op een dag vonden mijn benen gewoon de weg naar dit gebouw.

Ik kreeg info over yin yoga en wist gewoon dit is echt iets voor mij. Ik heb er geen spijt van en voel me best iets soepeler. Verder geniet ik elke keer weer in de les.”  

Sonja – oktober 2023

“Ik ben twee jaar geleden met yoga begonnen samen met Monika om jou de mogelijkheid te geven om aan lesgeven te beginnen. Geen moment spijt van gehad. 

Hoewel ik in het begin er best veel moeite mee had om te kunnen ontspannen en dat lukt me nu nog steeds niet altijd.

Maar je geeft mij een rustpunt tijdens de lessen. Het heeft mij ook goed gedaan hoe jij reageerde op het overlijden van mijn man en het terugkeren naar de yogales daarmee makkelijker werd.

Ik vind het ook fijn dat sommige oefeningen aangepast kunnen worden.”  

Corry – oktober 2023 

“Ik heb lange tijd Pilatus gedaan maar voor mij gaf het geen bevredigend gevoel meer. Doordat ik een paar keer bij Marjolein ben geweest voor voedingsadvies om wat meer verantwoord te eten, werd mijn aandacht getrokken naar de Yin Yoga. Vorig jaar heb ik een proefles meegedaan. Ik ervaar de yin yogales als een heel prettige en rustige sfeer! 

De Yin Yogalessen hebben me gebracht dat ik toch anders tegen dingen aan ben gaan kijken en bepaalde dingen anders ben gaan zien. De Yin Yoga lessen heb ik nu gewoon nodig, gewoon omdat het een rustige yoga is. Vroeger ook wel Yoga gedaan maar dat was toch heel anders. 

De lessen geven me tot nog toe mede door het fijne, rustige les geven en de prettige stem van Marjolein, andere levensinzichten. We kunnen in de les zelf aangeven wat we prettig en minder prettig vinden en er zo onze eigen les van maken.”  

Cobie – september 2023

“Ik heb gekozen voor yogalessen bij Marjolein omdat zij prettige lessen zonder lastige houdingen geeft en een hele rustgevende zachte stem heeft.  

Ik was op zoek naar ontspanning en een uurtje voor mijzelf, zonder invloeden van buitenaf. Dat vind ik in de yogales. Ik verheug mij er elke week weer op. Deze dag is dan ook, met de adviezen die Marjolein meegeeft na afloop van de les (blijf goed drinken/neem de ontspanning mee de dag/week in) een absolute Zen-dag voor mij. Zonder negatieve invloeden van buitenaf. Daar zorg ik ook echt voor mijzelf voor. De lessen brengen mij meer rust en evenwicht. Echt een aanrader.” 

Monika – september 2023

Benieuwd wat ik voor jou zou kunnen betekenen?

Neem gerust contact met me op.